Guide

Her får du en guide over, hvordan du kan bruge vores produkter.

Serum: Du bruger din serum, når ansigtet er helt rent – så er den det første du putter på. Den er rimelig hurtig til at trænge ind i huden. Du kan bruge vores serum både dag og aften, og det er også helt fint kun at bruge den en gang om dagen. Hvis du føler du har brug for lidt ekstra fugt og pleje, kan du bruge den dag og nat. Brug 5-6 pump så har du nemlig også til at putte serum på halsen og det øverste af brystet.

Face: Vores ansigtscreme bruger du ovenpå serum. Tag den på, når din serum er trukket ind i huden. Husk også at putte creme på halsen og på brystet. Ansigtscremen kan du bruge både nat og dag.

Faceoil: Du kan bruge den ovenpå ansigtscremen for ligesom at slutte af og ligge en hinde på huden. Du kan også bruge den istedet for ansigtscreme. Den kan også bruges til dine hår spidser. Jeg tager den altid på til sidst inden jeg går ned for at spise morgenmad. Tag 4-5 pump ud i hånden, smør det i ansigtet og sørg for at der er lidt tilbage, som du så kan putte i dine hårspidser. Igen – husk at smøre på halsen og brystet.

Mænd kan bruge det til deres skæg. I skal sørge for, at der også kommer lidt ind på huden under skægget, så huden der også får fugt og pleje.

Du kan også bruge den til at barbere dine ben med. Istedet for barberskum, smører jeg benene ind i olien og så barberer jeg benene. Det giver ikke irritation eller knopper. Og du får samtidig bløde ben :-).

Du kan også bruge den som supplement til bodylotion. Nogle gange orker man ikke eller har ikke rigtig tid til at smøre sig ind i bodylotion efter badet. Istedet kan du putte et par dråber af olien sammen med bodyshampooen – på den måde får du vasket kroppen og samtidig givet den fugt og pleje.

Balm: Du kan bruge balmen til nærmest alt. Den kan bruges istedet for ansigtscreme – jeg bruger den tit som natcreme. Den tilfører huden en masse fugt, så man vågner med den blødeste hud.

Den kan bruges som fodcreme. Smør fødderne ind i balmen – ønsker du den lidt mere cremet, kan du blande den med lidt af vores håndcreme – og tag så en bomuldsstrømpe på – og gerne natten over. Så er den hårde hud meget nemmere at fjerne efter et bad. Tag gerne lidt balm på efter du har fjernet den hårde hud.

Den er god til tørre albuer.

Og trænger du virkelig til en ordentlig omgang fugt til kroppen, så er den god som erstatning for bodylotion. Man skal ikke bruge særlig meget, for den er virkelig drøj. Smør kroppen ind i lidt balm – den er lidt fedtet i det – så du skal virkelig ikke bruge særlig meget. Din hud bliver virkelig blød efter sådan en omgang.

Hvis du har uren hud er den også god. Tag lidt på efter du har skyllet dit ansigt i vand og gør det et par gange. De fleste får gode resultater efter et par dage. Mange synes den er lidt for fedtet til at tage på om dagen- man kan godt blive lidt shiny af den – så tag bare på til natten.

Der er mange som har tørre hænder disse dage pga vi nu skal spritte – og vaske vores hænder meget mere end vi er vant til – og der er balmen også rigtig god. Smør et lag på hænderne – og det skal være på tidspunkter, hvor du ikke skal røre ved telefon, computere el noget, for som jeg før har skrevet, så er den lidt fedtet.

Hands: Håndcremen bruges – det siger jo nærmest sig selv 😉 – til hænderne. Den trænger hurtigt ind i huden og giver hurtigt fugt og pleje. Hvis du har meget tørre hænder, kan du supplere med balmen. Og ellers smør på så snart huden begynder at blive tør igen. Så du “fylder på” med fugt. Til sidst bliver huden mættet og god igen.

Håndcremen kan også bruges som fodcreme. Smør fødderne godt ind i håndcremen og tag en bomuldsstrømpe på – sov gerne med strømperne på. Når du enten har været i bad dagen efter eller har taget et fodbad – er det meget nemmere at fjerne den hårde hud. Tag gerne lidt creme på efter du har fjernet den hårde hud, så fødderne får pleje og bliver ved med at få pleje og fugt.

Lips: Vores læbepomader er enten neutral eller med rød farve og glimmer og de er nærmest uundværlige i dametasken. Den plejer og fugter læberne og sætter sig ikke i klumper på læberne. Hvis du bruger den jævnligt, vil du altid have bløde og plejede læber.

Touch: Håndspritten er med glycerin så dine hænder ikke bliver tørre og irriterede af at bruge håndsprit. Vi har også tilsat lidt lavendelduft, så den dufter faktisk helt godt. Den kommer i en flaske på 60 ml, og det er en perfekt størrelse til tasken, kopholderen i bilen, jakkelommen, golfbagen osv.

Smooth: Lotionen er en mellemting mellem en bodylotion og en bodycreme. Den har letheden fra en bodylotion og det fede fra bodycremen. Den indeholder glycerin, kokosolie, mango – og sheasmør og macadamiaolie som tilsammen tilfører din hud fugt og pleje. Den trænger hurtigt ind i huden, så du kan sagtens tage tøj på, efter du har smurt kroppen ind i lotionen. Den dufter dejligt varmt af azelea. Duften bliver ikke hængende på huden, så hvis du bruger parfume kan du sagtens tage det på. Hvis vi ser bort fra vandet er lotionen økologiprocenten 53,95.