Om Kyst Care

 

 

Kyst Care er, om så at sige, ”nærvær på dåse”. Det er udviklet til mig og mine nærmeste og det vil jeg gerne give videre til dig.

Mine produkter bliver udviklet af naturlige ingredienser og rørt hånden hjemme i mit køkken. Cremerne og produkter bliver herefter fremstillet på laboratorie i Sverige.

Mine cremer er testet på min familie og venner, altså helt almindelige mennesker med et helt almindeligt liv. Det er enkle produkter som er lavet af naturlige ingredienser for at give dig den rigtige oplevelse af velvære. Det skal være let og simpelt at bruge i en travl hverdag og så skal de give dig et velvære-kys og et snert af luksus i din hverdag.

Nærhed handler om at jeg til hvert produkt, finder det bedste fra naturen, til at pleje dig og din hud. Nærvær handler om at du får nogle minutters pause fra hverdagen, hvor tiden er din egen og duft og velvære nænsomt omfavner dig.