Hydrator – super fugtgivende serum til ansigtet

kr.279,00

Denne hydrator som bruges som en serum – er et uundværligt produkt til din hud. Det giver en masse fugt, beroliger huden, renser og heler huden, virker eksfolierende – ja den gør en hel masse gode ting for din hud.

Den indeholder bla økologisk glycerin, squalane og jojobaolie og så hjælper den med at få din hud i balance. Er også rigtig god mod uren hud.

Beskrivelse

Vores hydrator er en serum som giver din hud optimal pleje og fugt. Man kan virkelig mærke forskel, når man først er gået igang med at bruge den. Det føles som om, den fylder huden op med fugt, så man ikke får den der følelse af, at huden føles stram eller nærmest skaller, efter man har været i bad, er i spa eller på stranden, hvor man – nogen gange – har hovedet under vand. 

Den er også virkelig god mod uren hud, da den forsigtigt peeler huden, giver en masse fugt og også beroliger huden. 

Du kan både bruge den morgen og aften. Den skal bruges som en serum – altså du tager den på efter du har renset eller bare vasket huden med vand. Husk også at putte lidt på halsen – det kan jeg godt selv glemme, men huden på halsen har også brug for pleje og fugt.

Hydratoren indeholder:

Niacimid – beroliger huden, holder på fugten, reducerer rødme og irritation, mindsker porer og fine linjer i huden, bekæmper uren hud.

Hyaluronsyre – tilfører huden en masse fugt, binder væsken i huden og det giver fylde og elasticitet. Øger hudens kollagenproduktion, og det kan også hjælpe med til at styrke huden efter solskader. Hyaluronsyre er god til alle hudtyper.

Økologisk squalane – er fugtgivende og beroligende. Den gør hudoverfladen glat og blød og danner en beskyttende hinde, men uden at den tilstopper huden. Squalanens molekyletæthed er meget let og minder meget om hudens egen cellemembran og derfor suger huden den til sig, fordi det er genkendeligt. Så den trænger derfor hurtigere ind i huden og hjælper med at tage de andre ingredienser med.

Aha – frugtsyre – virker eksfolierende og hjælper med at fjerne døde hudceller fra hudens overflade. Den renser i dybden og sætter gang i cellefornyelsen og derved hjælper med at stimulere hudens produktion af kollagen, så hudens elasticitet forbedres. 

Økologisk jojobaolie – rensende og helende, absorberes hurtigt af huden og fedter ikke. Jojobaolien minder meget om den olie huden producerer og kan derfor bruges af nærmest alle. Den afbalancerer og beskytter huden, og så er den også fugtgivende.

Økologisk glycerin – er hudreparerende, fugtgivende, beskytter mod miljøpåvirkninger og ydre irritation

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hydrator – super fugtgivende serum til ansigtet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.
Shop