Min guide til, hvordan du bruger produkterne🌿

Faceoil

Du kan bruge den ovenpå ansigtscremen for ligesom at slutte af og ligge en hinde på huden. Du kan også bruge den istedet for ansigtscreme. Den kan også bruges til dine hår spidser. Jeg tager den altid på til sidst inden jeg går ned for at spise morgenmad. Tag 4-5 pump ud i hånden, smør det i ansigtet og sørg for at der er lidt tilbage, som du så kan putte i dine hårspidser. Igen – husk at smøre på halsen og brystet.

Mænd kan bruge det til deres skæg. I skal sørge for, at der også kommer lidt ind på huden under skægget, så huden der også får fugt og pleje.

Du kan også bruge den til at barbere dine ben med. Istedet for barberskum, smører jeg benene ind i olien og så barberer jeg benene. Det giver ikke irritation eller knopper. Og du får samtidig bløde ben :-).

Du kan også bruge den som supplement til bodylotion. Nogle gange orker man ikke eller har ikke rigtig tid til at smøre sig ind i bodylotion efter badet. Istedet kan du putte et par dråber af olien sammen med bodyshampooen – på den måde får du vasket kroppen og samtidig givet den fugt og pleje. 

Balm

Du kan bruge balmen til nærmest alt. Den kan bruges istedet for ansigtscreme – jeg bruger den tit som natcreme. Den tilfører huden en masse fugt, så man vågner med den blødeste hud.

Den kan bruges som fodcreme. Smør fødderne ind i balmen – ønsker du den lidt mere cremet, kan du blande den med lidt af vores håndcreme – og tag så en bomuldsstrømpe på – og gerne natten over. Så er den hårde hud meget nemmere at fjerne efter et bad. Tag gerne lidt balm på efter du har fjernet den hårde hud.

Den er god til tørre albuer.

Og trænger du virkelig til en ordentlig omgang fugt til kroppen, så er den god som erstatning for bodylotion. Man skal ikke bruge særlig meget, for den er virkelig drøj. Smør kroppen ind i lidt balm – den er lidt fedtet i det – så du skal virkelig ikke bruge særlig meget. Din hud bliver virkelig blød efter sådan en omgang.

Hvis du har uren hud er den også god. Tag lidt på efter du har skyllet dit ansigt i vand og gør det et par gange. De fleste får gode resultater efter et par dage. Mange synes den er lidt for fedtet til at tage på om dagen- man kan godt blive lidt shiny af den – så tag bare på til natten.

Der er mange som har tørre hænder disse dage pga vi nu skal spritte – og vaske vores hænder meget mere end vi er vant til – og der er balmen også rigtig god. Smør et lag på hænderne – og det skal være på tidspunkter, hvor du ikke skal røre ved telefon, computere el noget, for som jeg før har skrevet, så er den lidt fedtet. 

Hands

Håndcremen bruges – det siger jo nærmest sig selv  – til hænderne. Den trænger hurtigt ind i huden og giver hurtigt fugt og pleje. Hvis du har meget tørre hænder, kan du supplere med balmen. Og ellers smør på så snart huden begynder at blive tør igen. Så du “fylder på” med fugt. Til sidst bliver huden mættet og god igen.

Håndcremen kan også bruges som fodcreme. Smør fødderne godt ind i håndcremen og tag en bomuldsstrømpe på – sov gerne med strømperne på. Når du enten har været i bad dagen efter eller har taget et fodbad – er det meget nemmere at fjerne den hårde hud. Tag gerne lidt creme på efter du har fjernet den hårde hud, så fødderne får pleje og bliver ved med at få pleje og fugt. 

Lips

Vores læbepomader er enten neutral eller med rød farve og glimmer og de er nærmest uundværlige i dametasken. Den plejer og fugter læberne og sætter sig ikke i klumper på læberne. Hvis du bruger den jævnligt, vil du altid have bløde og plejede læber.

Touch

Håndspritten er med glycerin så dine hænder ikke bliver tørre og irriterede af at bruge håndsprit. Vi har også tilsat lidt lavendelduft, så den dufter faktisk helt godt. Den kommer i en flaske på 60 ml, og det er en perfekt størrelse til tasken, kopholderen i bilen, jakkelommen, golfbagen osv. 

Smooth

Lotionen er en mellemting mellem en bodylotion og en bodycreme. Den har letheden fra en bodylotion og det fede fra bodycremen. Den indeholder glycerin, kokosolie, mango – og sheasmør og macadamiaolie som tilsammen tilfører din hud fugt og pleje. Den trænger hurtigt ind i huden, så du kan sagtens tage tøj på, efter du har smurt kroppen ind i lotionen. Den dufter dejligt varmt af azelea. Duften bliver ikke hængende på huden, så hvis du bruger parfume kan du sagtens tage det på. Hvis vi ser bort fra vandet er lotionen økologiprocenten 53,95.

Glow

Dette er vores økologiske glimmerbodyolie, som indeholder plejende og blødgørende økologiske olier. Det er macadamiaolie, jojobaolie og kokosolie – som ikke dufter af kokos. Og så er der også tilsat e-vitamin. Man kan få tilsat enten guld – eller kobber glimmer. Begge slags glimmer giver en virkelig flot shine på huden. Et godt fif er at blande lidt af olien sammen med smooth for så får man et flot jævnt lag af glimmer på hele kroppen. Olien trænger hurtigt ind i huden, så du kan sagtens tage tøj på lige efter du har smurt den på kroppen. Jeg har valgt ikke at putte duft i, for det er simpelthen så svært at finde en duft, som alle vil kunne lide. Og så kan du også selv bestemme hvilken duft du ønsker – hvis du ønsker en duft. Du kan bare tilsætte den duftolie eller æteriske olie du ønsker. Bare pas på med citrus dufte, da det ikke altid er så godt, hvis du skal være ude i solen.

Hydrator

Ryst flasken inden brug. Derefter bruger du din Hydrator, når ansigtet er helt rent. Den er rimelig hurtig til at trænge ind i huden. Du kan bruge Hydratoren både dag og aften, og det er også helt fint kun at bruge den en gang om dagen. Brug 3-4 pump og påfør i ansigtet og gerne også på halsen.